Over ons

SIEPS.NL is onderdeel van Chrimata B.V.

Onder de naam SIEPS bieden wij op verschillende Europese marktplaatsen ons aanbod aan. Chrimata B.V. is een bedrijf dat zich bezig houdt met verschillende aspecten. De overeenkomst? Het heeft altijd te maken met e-commerce. Wat we dan zoal doen?

 

  • We ontwikkelen onze eigen merken. SIEPS en ElQing. Het grote voordeel hiervan is dat we altijd 100 procent zicht hebben op de kwaliteit. We hebben een netwerk van fabrikanten om ons heen en weten precies wie het meest geschikt is om een bepaald product te produceren. Hierdoor houden we het proces zelf in de hand en hebben we korte lijntjes naar onze fabrikanten. Ze weten wat er verwacht wordt en hoe belangrijk kwaliteit voor ons is.

  • We verzorgen de distributie van onze producten binnen de Benelux en sinds kort ook Duitsland. Wanneer ons volledige assortiment ook in Duitsland wordt aangeboden willen we de Franse grens over.

  • Naast de ontwikkeling van onze eigen merken, importeren we ook andere consumentengoederen vanuit Azië en Oost-Europa. Hierbij zorgen we voor de distributie binnen de Benelux.

  • We exporteren door heel Europa. Dit kan gaan om consumenten die bestellen, maar ook om bedrijven.

  • Naast leveringen aan consumenten verkopen we ook binnen de Benelux en Duitsland grotere partijen aan zakelijke klanten. Bijvoorbeeld wanneer grote bedrijven een product meegeven in het kerstpakket, of we leveren kantoorspullen voor thuiswerkers aan bedrijven.

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Of heb je een product van SIEPS of ElQing aangeschaft waar je een vraag over hebt? Neem contact met ons op via de Contact pagina. Je krijgt zo snel mogelijk reactie.

Op onze producten pagina vind je ons assortiment en waar de betreffende producten te koop zijn.